September 24, 2002
Our MyCountryRightOrWrong.net/NORAD911StandDownMath.htm page was listed first in Google (when you typed in "NORAD 911") since August 24th and then on September 15th it totally disappeared from Google. Yesterday our MyCountryRightOrWrong.net/NORAD911StandDownMath.htm page magically reappeared listed first on Google (when you typed in "NORAD 911").
could possibly be doing this and why?
following is our original article from September 16th:
The Most Comprehensive Minute By Minute Timeline On
9:02:54 United Airlines Flight
impacts the South Tower of the WTC between the 78th and 84th floors.
NORAD says the F-15's from Otis are still 71 miles away. This means
their average flight speed was only 23.9% of their top speed in trying
to intercept United Airlines
Otis is 153 miles from WTC - F-15's have a top speed of 1875 MPH. Minus
71 miles from 153 miles = 82 miles covered in the 11 minutes from 8:52
to 9:03. Sixty minutes divided by 11 minutes = 5.45 x 82 miles = 447.3
MPH divided by 1875 MPH = 23.9% of their top speed.
The two F-15's covered the
153 miles in 19 minutes from the 8:52 take-off to the time they reached
the WTC at 9:11. Sixty minutes divided by 19 minutes = 3.16 x 153 miles
= 483.2 MPH divided by 1875 MPH = 25.8% of their top speed.
At 9:37 American Airlines
Fight 77 impacts the western side of the Pentagon. NORAD says the F-16's
from Langley are still 105 miles away. This means their average flight
speed was only 14.3% of their top speed in trying to intercept American
Airlines Flight 77. Langley is 130 miles from the Pentagon - F-16's
have a top speed of 1500 MPH. Minus 105 from 130 = 25 miles covered
in the 7 minutes freom 9:30 to 9:37. Sixty minutes divide by 7 minutes
= 8.57 x 25 miles = 214.3 MPH divided by 15000 MPH = 14.3% of their
takes the F-16's from Langley 19 minutes to reach Washington. This means
their average flight speed was only 27.4% of their top speed in trying
to protect our nations capital. Langley is 130 miles from the Pentagon
- F-16's have a top speed of 1500 MPH - Sixty minutes divided by 19
minutes = 3.16 x 130 miles = 410.5 MPH divided by 1500 MPH = 27.4%
of their top speed.